Υλικά:
2 αυγά
100 γραμμάρια τριμμένη φέτα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι ( όσο θέλουμε)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
200 γραμμάρια γιαούρτι
250 γραμμάρια κοτοπουλο ψημένο
Ενάμισι κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
50 γραμμαρια βρώμη
Σουσάμι ( όσο θέλουμε)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για πάνω από την πίτα.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε δύο αυγά σε ένα μπολ, στην συνέχεια προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 200 γραμμάρια γιαούρτι,
250 γραμμάρια κοτοπουλο που το έχουμε προ ψήσει στο airfryer.
Τέλος προσθέτουμε ενάμιση κουταλάκι του γλυκού μπέικιν και 50 γραμμαρια βρώμης.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέτουμε το μείγμα μας σε ένα ταψάκι που το έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί απλώνοντας την ζύμη μας ομοιόμορφα μέσα στο ταψάκι.
Ψεκάζουμε όλη την επιφάνεια της πίτας με ελαιόλαδο ή το περνάμε με ένα πινέλο σιλικόνης και ρίχνουμε από πάνω σουσάμι. Βάζουμε στο airfryer το ταψάκι μας και
ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Καλή όρεξη!!!