Για τον κιμά:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
Σκόνη σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες
Κανέλα
Καπνιστή πάπρικα
1 κ.σ. ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Για την μπεσαμέλ:
2 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλεύρι
1/2 λίτρο γάλα
1/2 λίτρο νερό
1. κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένο τυρί για στρώσεις ανάμεσα από τα υλικά.
Την φτιάχνουμε όπως θα την κάναμε για μουσακά στον φούρνο.
1.Ψηνουμε 2 μελιτζανες και 4 πατάτες κομμενες σε φετες με μια κουταλια λάδι στο air fryer.
2. Βάζουμε μια στρωση πατατες, μετα μελιτζανες και μετά κιμά και τυρί
3. Προσθέτουμε μπεσαμέλ και τυρί
4. Ψήνουμε!
180° 30 λεπτά και ελέγχουμε τα τελευταία 5 λεπτά γιατί παίζει ρόλο και η συσκευή που έχουμε.