Υλικά:
Για 7 #capcakes
45 γραμμάρια σπορέλαιο
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
1 αυγό
25 ml γάλα
3 κουταλιές σούπας φαρίναπ
1 κουταλιά της σούπας χυμό από πορτοκάλι
Δάκρυα σοκολάτας ανάλογα πόσα θέλουμε να βάλουμε σε κάθε capcake.
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ ( εκτός από τα δάκρυα σοκολάτας ) και ανακατεύουμε με μια μαριζ σιλικόνης μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί.
Στην συνέχεια γεμίζουμε τις θήκες σιλικόνης ή αλουμινίου μιας χρήσης και προσθέτουμε όσα δάκρυα σοκολάτας επιθυμούμε.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά στο πρόγραμμα για κέικ.
Αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρούμε από τις θήκες τα capcakes.
Οι χρόνοι πάντα είναι σχετικοί ανάλογα με ποια συσκευή #air-fryer έχουμε, για αυτό την πρώτη φορά που τα φτιάχνουμε ελέγχουμε συχνά τα τελευταία 5 λεπτά.
Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι από την ομάδα στο Facebook,
Συνταγές για air- fryer
Από το μέλος Μαρία